Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ

Οικιακά ρολά - Ρολά Ασφάλειας

Κλειστά & διάτρητα ρολά ασφαλείας

Τα Ρολά ασφαλείας *LIRITIS *είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν και χρησιμοποιούνται σε καταστήματα ενώ σε σπίτια ως γκαραζόπορτες καθώς και ως βιομηχανικά ρολά σε εργοστάσια και χώρους διακίνησης, κλπ.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υλικά, προφίλ και χρώματα αλλά και πλήρη συστήματα αυτοματοποίησης (όπως για παράδειγμα κεντρικά και πλαϊνά μοτέρ, πίνακες ελέγχου, συσκευές ασφαλείας, ελέγχου & ειδοποίησης, συσκευές εξωτερικής αποσύμπλεξης, κλπ).

Ανάλογα με το είδος του μηχανισμού λειτουργίας (κεντρικό μοτέρ και άξονας με ελατήρια ή πλαϊνό μοτέρ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικιακή χρήση (10 - 15 ανοιγοκλεισίματα την ημέρα) ή για απεριόριστη βιομηχανική χρήση.

Τα ρολά αυτά έχουν κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό βαθμό προστασίας που παρέχουν. Τα συναντάμε σε διάφορες παραλλαγές να καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων σχετικά με την ασφάλεια, το μέγεθος, την μόνωση και την αρχιτεκτονική του χώρου που προστατεύουν. Κατασκευάζονται από γαλβανιζέ λαμαρίνα που διαμορφώνεται σε κατάλληλο προφίλ με ψυχρή διαμόρφωση σε ειδική ραουλομηχανή. Αυτά τα προφίλ αρθρώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ρολό και μπορούν να τυλιχτούν σε άξονα με κατάλληλο μηχανισμό κίνησης.

Τα προφίλ διακρίνονται στις κατηγορίες: επίπεδο (L110) και κυρτό (L80).
 




L110 - L110D

Η ενδεδειγμένη επιλογή. Ρολό κλειστού τύπου επίπεδου μονού τοιχώματος, κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: άξονα, κουρτίνα, οδηγούς και κουτί κάλυψης μηχανισμού.

Δυνατότητα πολλών επιλογών. Το προϊόν διατίθεται σε πολλά χρώματα, και επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί με κουτί κάλυψης του μηχανισμού στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία του μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την συχνότητα χρήσης του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων ανοιγμάτων για παροχή φυσικού φωτισμού ή ο συνδυασμός του με το αντίστοιχο διάτρητο Ρολό L110D και καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου.

Χαρακτηριστικά:

   - Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα
   - Επίπεδη όψη
   - Πάχη υλικού: 0,6mm, 0,8mm, 1,0mm και 1,2mm
   - Δυνατότητα για εξαερισμό
   - Συνδυάζεται τέλεια με το αντίστοιχο διάτρητο L110D
   - Δυνατότητα για μεγάλο ποσοστό διαφάνειας
   - Το best seller των Ρολών, ιδίως για χρήση σε καταστήματα
   - Η πιο οικονομική επιλογή

 




L80 - L80D

Προστασία που επιζητούσατε. Ρολό ασφαλείας κλειστού τύπου κυρτού μονού τοιχώματος κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα (πάχους από 0,6mm έως 1,0mm ανάλογα με τις ανάγκες σας), φέρει ειδικά βελτιστοποιημένη διατομή και ενισχύσεις σε καίρια σημεία για μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία, ακόμα και σε μεγάλα ανοίγματα ή σε περιοχές με έντονη ανεμοπίεση. Το προφίλ του Ρολού που εφάπτεται στο έδαφος είναι ειδικά ενισχυμένο και στιβαρό για μεγαλύτερη προστασία, και ενσωματώνει λάστιχο για καλύτερη εφαρμογή και στεγανότητα του χώρου σας.

Το προϊόν που «προσαρμόζεται» στις ανάγκες σας. Η λειτουργία του μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη-ανάλογα με την συχνότητα της χρήσης και τις απαιτήσεις σας, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ενώ παράλληλα προσφέρει την δυνατότητα εφοδιασμού του κουτιού κάλυψης του μηχανισμού στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

 


Χαρακτηριστικά:

   - Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα
   - Μοντέρνα κυματοειδής όψη
   - Πάχη υλικού: 0,6 mm, 0,8mm, 1,0mm και σε ειδική ζήτηση 1,2mm
   - Μεγάλο σχετικά βάρος και πολύ στιβαρό
   - Μέγιστη αντοχή στην ανεμοπίεση
   - Σχετικά μεγάλο πλήθος ελατηρίων και μεγάλης ισχύος μηχανισμοί κίνησης
   - Μικρή διάμετρος περιέλιξης
   - Αισθητική σύμφωνα με τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις
   - Δυνατότητα εξαερισμού σε συνδυασμό με το αντίστοιχο διάτρητο L80D


 



Ρολά δικτυωτα
Ρολό ανοικτού τύπου για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρει τον μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χώρο σας.

Η κουρτίνα του ρολού κατασκευάζεται απο βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ 8mm κυκλικής διάτομης, οι οποίες αφου διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους απο γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1,5mm δημιουργώντας ανοίγματα σε μέγεθος που ποικίλει σύμφωνα με τις παρακάτω κατηγορίες μεγάλο (17cm x 12cm), μεσαίο (10cm x 11cm) και μικρό μάτι (7cm x 5cm). Τα άκρα της κουρτίνας συγκρατούνται απο χαλύβδινα κανάλια οδηγών και κυλούν μεσά σε αυτά.